Zuid Afrika prive reizen.

Click here to edit subtitle

....

Veel gezien....

Posted on March 21, 2018 at 10:45 AM

Aangekomen op de luchthaven was het even zoeken hoe we afgehaald werden, maar dit is uiteindelijk toch gelukt.

Het verblijf bij Willem en Yvonne was goed te noemen, niets op aan te merken.

Dan gingen we naar het paradijs, een B&B een uurtje buiten Pilanus Nat. Park. Schitterende locatie, schitterende ontvangst, lekker eten, goede en propere kamer ! Werkelijk fantastisch, ik kan je alleen maar aanraden om dit aan andere gasten door te geven in de toekomst. Wij gaan er zeker nog terug !

Nadien naar het Watergebergte, daar werden we ontvangen door een Nederlander en iemand uit België. De ontvangst was hartelijk en het eten was lekker. Enkel waren we daar naar ons gevoel een dagje te lang omdat er in de streek niet zo heel veel te doen was. Voor de rest was het wel een leuke accomodatie gelegen in de bush. Entabeni is een fantastisch park, maar hadden we geweten dat we 's avonds moesten terugkeren zouden we toch voor overnachting gekozen hebben in entabeni ondanks de prijs ... Reden hiervan was de nogal akelige ervaring met dronken bestuurders in het donker van de nacht.e overnachting in thanda tau was mooi meegenomen en een leuk park, ook propere kamers.

De overnachting onderweg, was goed, leuk park en propere kamer.

Leuke accomodatie en de prachtige drakensbergen, naar het boys choir geweest, howick falls etc. Unieke ervaringen en fijne beleving.

Ten slotte in een Lodge, Namitie Plains Game reserve, wat een fantastische beleving, goede begeleidster voor de safaris gehad. Enorm lekker gegeten. veel gezien en wat een luxe!

Nogmaals bedankt voor het goede regelen van alles en we hopen zo snel mogelijk terug te kunnen keren en op jouw diensten beroep te doen.

Groetjes, 
Niels en Larissa

Februari/maart 2018


Categories: None