Zuid Afrika prive reizen.

Click here to edit subtitle

Werkwijze

De reis wordt op maat gemaakt, geheel naar uw eigen wensen. Omdat ik in Zuid-Afrika  woon en ook zelf veel rond reis, kan ik leuke, mooie accommodaties voor jullie boeken en zeker accurate tips geven, die een reisbureau in Nederland/Belgie zeker niet weet.


Na inventarisatie van uw wensen ontvangt u van mij een eerste conceptplan voor uw reis, daar kan echter nog van alles in gewijzigd worden. Pas als u het helemaal eens bent met de plannen worden de accommodaties, dagtours en/of safari‚Äôs, ga ik alles boeken. Ik vraag dan 50% aanbetaling om de reserveringen definitief te bevestigen. De overige 50% dient vier weken voor aanvang van uw reis betaald te worden.

Voordat de reis begint ontvangt je van mij jullie reisplan, inclusief routebeschrijving en tips.


Voor het conceptplan van jullie, reis vraag ik eenmalig een bedrag vooraf, maar die ontvang je gelijk retour, als ik de gehele reis voor  jullie mag boeken. Dus echt geen extra kosten voor jullie!


Ik kan een reis maken voor jullie voor een gemiddeld bedrag van Euro 120,- per dag., (2 personen) maar ja hangt af van de luxe die gewenst is natuurlijk.


Geen zin om zelf (links) te rijden, geen probleem, ik kan u ook persoonlijk begeleiden op jullie mooie reis.


Tot mails, groet,

Annemieke



Neem contact op, voor meer informatie, zodat we kunnen beginnen om uw reis vorm te gaan geven.  Geef alvast aan in welke periode, hoeveel personen (volwassenen/kinderen). Bedankt.

                   P.s. Kijk ook even in uw Spam folder voor mijn antwoord.

Contact Information

BEREIKBAAR


Voor meer info kunt u vanuit Nederland/Belgie mij heel makkelijk bereiken via onderstaande email en ons Nederlands telefoonnummer (tarief binnen Nederland)





Email adres  (klik op email)


[email protected]








Telefoonnummers:


South Africa +27 (0)11 56 87 671


Nederland    +31 (0)70 89 11 135